Saturday, 1 June 2013

Program Myqbic Benar atau Tipu?


Sejak kebelakangan ini, akak terbaca beberapa feedback dan komen tentang program myqbic...ramai yang sangat berpuas hati, minat dan suka program myqbic ini...walaupun program myqbic ini disukai dan diminati oleh jutaan ramai...tetapi masih ada segelintir orang yang memberi feedback, komen negatif, menuduh, menfitnah dan memburukan myqbic.

Sememangnya menjadi lumrah kehidupan, tidak semua manusia akan suka apa yang kita suka... Ada yang suka makan Kentucky Fried Chicken (KFC), ada juga yang tak suka makan ayam KFC... Manusia sememangnya berbeza-beza dalam banyak perkara...ada manusia yang ikhlas dan baik hati...dan ada juga manusia yang tamak dan iri hati.

Akak ada terbaca tentang satu artikel di kickstory.net bertajuk "Adakah Myqbic Menipu?"...menurut pandangan pemilik laman web kickstory.net itu...beliau telah menyertai program myqbic..,beliau meluahkan rasa tidak puas hati kerana myqbic tidak menjawab semua sms, call dan email yang dihantar...adakah ini benar berlaku? atau sekadar andaian  buruk untuk meraih publisiti murahan?

Bagi akak...artikel bertajuk "Adakah Myqbic Menipu?" dan komen-komen negatif berkaitan myqbic adalah tidak benar dan tidak berasas sama sekali!

Myqbic adalah satu program buat duit di internet yang sangat bagus, benar dan telus! Apakah buktinya? Akak sendiri menyertai program myqbic awal januari 2013...akak meraih pendapatan ratusan ribu ringgit setiap bulan menerusi program myqbic...pendapatan akak tetap bertambah dari hari ke hari walaupun akak tidak melakukan apa-apa...menjana pendapatan di myqbic sangat mudah, selamat, halal dan berkesan!

Semua kawan akak dan jutaan orang kat luar sana juga meraih pendapatan yang lumayan menerusi program myqbic...akak dan semua kawan akak sangat berpuas hati dengan program myqbic kerana ia banyak membantu kami.

Apa yang ditawar dan dijanjikan oleh myqbic adalah benar! Myqbic tidak pernah menipu!

Akak berasa kecewa kerana mereka buruk-burukkan myqbic...mungkin mereka sengaja menakutkan orang lain supaya tidak menyertai program myqbic...mungkin mereka tamak dan ingin membolot kekayaan untuk kepentingan sendiri...mereka lebih suka melihat orang miskin bertambah miskin...mereka lebih suka melihat orang susah bertambah susah...asalkan mereka dapat hidup serba mewah...mungkin mereka cemburu melihat orang lain lebih kaya.

Bagi akak, menuduh orang lain tanpa usul periksa...memburuk-burukkan orang lain...satu perbuatan keji yang perlu dijauhi. Bagi akak, akak sangat suka dan percaya dengan program myqbic ni...myqbic banyak membantu akak...akak percaya myqbic juga banyak membantu berjuta-juta orang kat luar sana. 

Sepanjang akak menjadi ahli myqbic...myqbic sentiasa memberi respond dan maklum balas yang sangat baik kepada akak dan kawan-kawan akak yang lain...tidak dinafikan cuma adakalanya myqbic lewat menghantar penyata terkini, tidak menjawab call, sms dan email dari akak...bagi akak, myqbic ni memang sentiasa sibuk sebab ia perlu melayan dan menjawab ribuan call, sms dan email dalam sehari...dan bagi akak itu perkara biasa...kita tak patut menjadi manusia pentingkan diri sendiri...kita perlu bersabar dan berfikiran positif...kekayaan perlu dikongsi bersama!

Berdasarkan pengalaman akak sendiri menjadi ahli myqbic...akak memuji sikap pengasas myqbic ni...perwatakannya sederhana, tidak meninggi diri, dan beliau sentiasa tabah dan bersabar walaupun ada di kalangan mereka yang menuduh beliau yang bukan-bukan. 

Akak berani memberi pujian sebegini sebab akak bertemu dengan pengasas myqbic sendiri semasa seminar jutawan cyber di Hotel Concorde beberapa bulan yang lepas.

Bagi akak...program myqbic adalah program buat duit di internet yang terbaik...tiada sebarang penipuan...tiada sebarang risiko...terima kasih myqbic!